Luemme pitkin päivää

Kovin moni ei tunnustaudu lukutoukaksi, mutta päivään kuuluu siitä huolimatta melko lailla lukemista. Moni aloittaa aamunsa lukemalla uutisia joko sanomalehdestä tai älylaitteelta. Lisäksi ihmisten kuulumisia luetaan somesta pitkin päivää. Tästä ei ole lainkaan pitkä matka siihen, että vapaa-ajalla nappaa kirjan kauniiseen käteen ja rentoutuu sen avulla vaikkapa illalla.

14 Aug 2021

Kirjat kehittävät ajattelua

Lukeminen on mitä mainioin harrastus. Se kehittää mielikuvitusta ja ajattelua ja onkin todettu, että paljon kirjoja lukevilla on selvästi suurempi sanavarasto ja kyky ilmaista itseään monin eri tavoin verrattuna sellaisiin ihmisiin, joilla kirjat eivät kuulu elämään juuri ollenkaan. Lukemista onkin hyvä tukea jo pienestä pitäen, sillä kirjojen parissa varttunut lapsi kasvaa aikuiseksi, jolle lukeminen on luonteva osa arkea ja myös rakas harrastus, jonka parissa voi rentoutua. Tämä blogi perehtyykin kirjojen ja lukemisen maailmaan.

Sivulta on aiemmin löytynyt kirjoja käsittelevä sivusto Kirjan vuosi, joka on kuitenkin lopettanut toimintansa ja tilalle on tullut täysin itsenäinen blogi. Huomioithan, ettei tämän blogin sisällöllä ole mitään tekemistä aiemman sivuston tai sen omistajan kanssa.